söndag 23 januari 2011

Haveri

Hej igen allesammans därute i cybervärlden!
Jag har varit lite frånvarande här i bloggvälden sista
tiden och det har många orsaker.
Dels har datorn krånglat och nu lagt av för gott verkar
det som och dels har jag haft fullt upp.
Som jag redan berättat håller jag på och ta bort
vissa saker som stressar mig. Jag började med
att stänga torsdagarna i Lissboden och nu har jag
kommit fram till att bloggandet också tar lite för
mycket av min vakna tid så jag kommer att tillbringa
mindre tid framför min nygamla dator som jag ärvt
av Linnea. (Den förra var arvegods efter sonen.)
Visst är det roligt att titta in hos er andra och
det vill jag fortsätta med men mina inlägg kommer
kanske inte i samma omfattning som tidigare.

Jag glömde faktiskt att fotografera på Formex och
jag var riktigt duktig på att handla alldeles lagom mycket.
Vi hade istället väldigt trevligt och jag tackar min mysiga
kompis Eva-Lotta för alla goda råd. Du är guld värd!!
Jag avslutar dagens inlägg med en bild från Lissboden
där jag fått hem fler lampfötter och skärmar igen.

Må så gott och ha en underbar vecka!
Kram/Maria


16 kommentarer:

  1. Halloj vännen!

    Jag undrade just var du blivit av. Har saknat dig! Nu förstår jag. Datorer är inte kul alls när de börjar krångla, ta i trä, min har hållt ut rätt länge nu. Jag förstår också att bloggandet är en liten tidstjuv och jag har beundrat dig länge som har så många bollar i luften, butik, arbete, familjliv och allt annat som kommer därtill. Själv kommer jag nog också att dra ned lite på tempot då jag ska börja studera igen. Ja, jag är lite hopplös...

    Det låter spännande med Formex, kan tro att det dyker upp mycket fint i butiken snart.

    Ha nu en riktigt skön start på veckan!

    kram Anna-Lena♥

    SvaraRadera
  2. Man ska göra det man mår bra av. Ibland blir jag lite frånvarande här på bloggen också för det tar faktiskt ganska mycket tid.Ibland är det roligare och man tycker att man hinner med.
    Ha en bra start på ny vecka!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  3. Man skall väl göra det man mår bra av...Hm kanske inte kom från rätt person,,men tycker du gör alldeles rätt som följer ditt hjärta...Jag kämpar varje dag att försöka följa mitt..Varma kramar Susanne

    SvaraRadera
  4. Man ska prioritera. Jag känner ibland att jag inte hinner kommentera och då får man lämna det. Bloggen ska vara något avkopplande och inte ett stressmoment.
    Nu ska du ha en riktig skön vecka! ♥

    SvaraRadera
  5. Jag försöker också att "sortera" ut det som jag inte mår bra av. Istället lägger jag ner min tid på det som ger mig kraft och är bra för mig. Bloggandet är dock en slags kraftkälla i mitt fall. Men jag håller med om att det tar mycket tid. Jag har själv dragit ner lite och gör inte lika många inlägg.
    Man får inte glömma sig själv och det riktiga livet!
    Ha en fin vecka!
    KramElle

    SvaraRadera
  6. Det låter som ett klokt beslut. Det viktiga är att hitta må-bra-tid. Och absolut, det tar tid att blogga...Jag funderar ju själv på bloggens vara eller icke-vara just nu, får inte riktigt livspusslet att gå ihop med alla dess bitar.
    Man kan ju tänka ett inlägg per vecka... eller bloggliv varannan vecka... jaa, vi får se hur det löser sej. Nu har jag verkligen kommit in i min träning också och riktigt längtar dit och det släpper jag inte:)
    Härligt att Formex kändes bra och inspirerande!
    Och massa fina lampor har du fått hem ser jag:)
    Äntligen plusgrader häruppe! Minns inte när det hände sist... Kallaste vintern i mitt minne det här. Nu vill jag ha den där härliga vårvintern då man njuter utomhus:)
    Ha en fin vecka Maria!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  7. Hej min vän! Låter som ett klokt beslut att du tar hand om dig och gör saker du mår bra av! Jag känner också ibland att bloggen att tar mycket tid samtidigt som det är väldigt roligt. Jag är i alla fall glad när det kommer ett inlägg från dig och jag gillar din blogg jättemycket! Må så gott och stressa inte:) Stro kram från Maria

    SvaraRadera
  8. Jag tycker du gör helt rätt, man ska bromsa när det går för fort. Gäller både bilar och livet. Blogga bara det som känns roligt så blir det bra. Bra att du ärvt en ny dator, så har jag det också, ärver efter maken och sonen.
    Ha det nu så gott och stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  9. Jättefina bilder från dig! Klart du ska ta det lugnare och dra ner på takten! Skönt att inte ha haft pressen på sig att fota på formex heller utan att det var trevligt!:) Kram

    SvaraRadera
  10. Hej fräsching,
    Så kul att se dig. Du var så snygg så i din vackra tunika.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  11. Tack rara Maria för en häftig dag på Forexmässan. Så mycket vackra saker vi fick se. Ångrar förstås att det blev kaffe när det fanns vin...!
    Sådan tur att du har dina barn som håller dig uppdaterad så du kan fortsätta roa oss med din underhållande blogg. Bra att du prioriterar din tid och att du gör det du helst vill.
    Sköt om dig min vän
    //Eva-Lotta

    SvaraRadera
  12. Hej fina Maria!

    Du gör helt rätt som lyssnar till ditt hjärta och din känsla och drar ner på bloggandet. Du måste göra det som känns rätt för dig. Jag känner igen mig i dina tankar kring det här med bloggandet. Den senaste tiden har jag själv funderat mycket krig det här med bloggen och jag har även funderat på att sluta helt med bloggandet. Min blogg firar snart ett år och det vore kanske ett bra tillfälle att avsluta den. Men jag tror att jag skulle sakna den och er som besöker den för mycket så jag kommer nog att göra som du och dra ner på det hela och bara blogga när jag har tid och lust. Och känna att det är ok.
    Jag blir alltid lika glad över dina fina inlägg och dina alltid lika omtänksamma kommentarer på min blogg men jag vill att du ska må bra och glädje för bloggandet. Det är det viktigaste.

    Ta hand om dig vännen!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  13. Varsågod för lavendelbuketten;) Jag önskar jag hade mer tid att skriva men det ruuuusar fram nu, igår hade jag en 15-timmars-dag o idag blir det 12-timmars. Jag har bara såå dåligt samvete för barnen. Men det är såhär ojämnt för mej o sen kommer ledigare veckor tack o lov. Jaja, man gör sitt bästa, det är ju viktigast.
    Hoppas du har det bra, att det känns bättre när du minskat öppettiderna i boden. Vi ska ju njuta också som vi kommit fram till:)
    Och njuta ska jag göra 2 veckor i maj, åker med bästa vännen till Kemer på lyxigt hotell med all inclusive, gym, turkiskt bad o allt som hör till:) GISSA om jag lääängtar!!?
    Men nu, måste ila iväg. SEN 3 dagar ledigt:)))
    Ha det gott!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  14. Så skönt när man kan bestämma sig och att det känns som ett bra beslut..hoppas att allt nu är bra...Kikar in för att önska en riktigt härlig fortsatt helg..varma kramar från lilla mig i Fare

    SvaraRadera
  15. Så fint. Tycker tyget på stolen var så fint.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera
  16. Soligt och fint här också, och jag går bara och latar mig. Känns bra och bara ladda upp inför nya veckan. Ska på loppis nu på em till en bloggerska, är faktiskt lite pirrigt.
    Ha det gott
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera